Hvor gammelt er dit nye website?

WEB & ONLINE

Website og online markedsføring giver dig store muligheder til små penge!
Vidste du at over 90% af dine potentielle kunder bruger nettet til at søge produkter og services inden de foretager et køb? Et website er derfor dit vigtigste redskab til at præsentere din virksomhed udadtil. Få succes på nettet – der er omsætning at hente…

Det er vigtigt at dit website afspejler den forretning du har
Derfor designer vi websitet så det ligger “i tråd” med din øvrige markedsføring, det giver værdi og tiltrækker endnu flere besøgende. Lad os mødes og høre om de ønsker du har og vi fortæller om de mange muligheder der er for at øge din synlighed på nettet.

Vi konstruerer alle størrelser af websites
Og de er lette at redigere med tekster, rettelser og billeder. Du får et intro-kursus så du hurtigt er på hjemmebane i systemet og vi er klar til at supportere dig på telefonen, hvis du har spørgsmål. Har du ikke lyst til at være webmaster, kan vi også klare alle opdateringerne for dig.

Over 50% af alle søgninger sker fra smartphone og tablets
Derfor skal dit website være i responsivt design – så er websitet brugervenligt på både smartfone og tablets. Det lægger både dine kunder og Google vægt på.

Få et webtjek – send en mail eller ring 4050 0713
Så aftaler vi et møde, hvor vi gennemgår dit website og kommer med forslag til eventuelle forbedringer.

Online markedsføring på Facebook og E-mail
Der er mange muligheder til små penge. Kontakt os og sammen kan vi gennemgå de muligheder netop din forretning har for at bruge online medier.